Je bent hier: Friesland Magazijn » Over Ons

Over Friesland Magazijn

Friesland Magazijn is dè specialist op het gebied van magazijn-en winkelstellingen van het Noorden.

Wat kunt u van Friesland Magazijn verwachten:
  • topsystemen met een goede prijs / kwaliteitverhouding;
  • uitgebreid assortiment produkten voor een maximale indeling van uw ruimte;
  • goede service;
  • deskundig advies;
  • vrijblijvende prijsopgave voor uw project, eventueel ondersteund met een
  • situatieschets;
  • snelle levertijden.
Afhalen

U kunt materialen afhalen aan de Edisonstraat 26 c te Sneek (Industrieterrein Houkesloot). Graag vooraf even bellen, we zijn niet altijd aanwezig.

Prijzen

Genoemde prijzen zijn altijd exclusief BTW mits anders aangegeven.

Levertijden

We hebben de meeste artikelen in voorraad waarvoor we een levertijd van 10 werkdagen hanteren.Orders vanaf 750 euro worden gratis bezorgd, voor orders onder dit bedrag gelden verzendkosten. U kunt in overleg ook de materialen komen afhalen.

Kortingen

Voor grotere afnames hanteren kunnen wij korting geven op uw order, informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

Service

Wij hebben service en persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Een tevreden klant komt immers terug. Onze prijsopgaves voor uw magazijn of winkel zijn vrijblijvend, desgewenst ondersteund met een tekening hoe de magazijnstellingen het best in uw bestaande of nieuwe situatie ingepast kunnen worden.

Montage

Wij kunnen de montage van uw magazijnstellingen en winkelstellingen voor u verzorgen. Met het oog op de zorgplicht van werkgevers is veiligheid van magazijnen en werkplaatsten steeds belangrijker. Het is daarom van belang dat de rekken in uw magazijn en entresolvloeren volgens de eisen worden geplaatst. Ook voor demontage van uw palletstellingen, draagarmstellingen, legbordstellingen, grootvakstellingen en entresolvloeren kunt u bij ons terrecht. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

Algemene leveringsvoorwaarden

Binnenkort staan onze leverinsvoorwaarden op deze site vermeld. Desgewenst kunt u een email sturen. Wij sturen het dan per ommegaande naar u toe.

Beeldmateriaal op deze site

Op alle werken op deze site, zowel tekst als beeld, is het auteursrecht (Copyright) van toepassing. In geval van oneigenlijk gebruik (of misbruik) wordt een sommatie opgelegd zoals vermeld in de richtprijzen voor de fotografie van de fotografenfederatie.(gedeponeerd bij de Arrondissementsrechtbank te Amsterdam onder nr.163/1992)