montage

Montage
Friesland Magazijn levert uw project bezemschoon op. Wij installeren onze materialen graag bij u op locatie. Onze monteurs zorgen voor een vakkundige montage waarbij uw wensen met betrekking tot bijvoorbeeld planning, afvoer en oplevering centraal staan. Daarnaast werken wij volgens de richtlijnen van de geldende eisen conform NEN-EN 15635

Demontage
U wilt u magazijnstellingen inruilen of verkopen ? Wij kopen partijen op en zijn geïnteresseerd in alle soorten magazijnstellingen, kunststof bakken en entresolvloeren. Ook het demonteren en afvoeren kunnen wij voor onze rekening nemen.
Onze monteurs zorgen voor een vakkundige demontage waarbij uw wensen met betrekking tot bijvoorbeeld planning, afvoer en oplevering centraal staan.

  • Direct geld bij afhalen / brengen
  • Professionele demontage door VCA gecertificeerde monteurs
  • Eerlijke prijzen

Informeer naar de mogelijkheden

Veiligheid
Vanuit de overheid is regelgeving met betrekking tot veiligheid rond arbeidsomstandigheden vastgelegd. Zo is in sommige gevallen een vergunning voor bouwwerk als een palletstelling of verdiepingsvloer verreist. Wilt u checken of dit voor u van toepassing is? Doe dan de vergunningscheck van Omgevingsloket online.


Uitgebreid assortiment


Deskundig en persoonlijk advies


Snelle levertijden


Vrijblijvende prijsopgave