Palletstelling

Ontdek de perfecte combinatie van kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid met onze Duitse palletstellingen. Gemaakt volgens de hoogste normen van vakmanschap, bieden onze stellingen een betrouwbare oplossing voor al uw opslagbehoeften.

Met een focus op innovatie en functionaliteit, zijn onze palletstellingen ontworpen om uw opslagruimte te optimaliseren en efficiëntie te maximaliseren. Dankzij de constructie en hoogwaardige materialen bieden deze palletstellingen een veilige en stabiele opslagoplossing voor al uw goederen, van zware industriële ladingen tot lichte goederen.

Wat onze palletstellingen echt onderscheidt, is de combinatie van premium kwaliteit en een concurrerende prijs. Wij geloven dat hoogwaardige opslagoplossingen niet duur hoeven te zijn, en daarom streven we ernaar om onze klanten de beste waarde te bieden voor hun investering.

Dus bent u nu op zoek bent naar standaard palletstellingen, of speciale op maat gemaakte oplossingen, wij hebben het allemaal. Onze deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing die voldoet aan uw specifieke behoeften en budget.

Kies voor Duitse palletstellingen van topkwaliteit tegen een betaalbare prijs en neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat. U kunt ook zelf uw prijs berekenen in onze offertehulp. Palletstelling configureren Optimaliseer uw opslagruimte en verhoog uw efficiëntie met onze hoogwaardige opslagoplossingen.

Bouwvergunning
In sommige gevallen is het nodig om een bouwvergunning aan te vragen voor de plaatsing van een magazijnstelling. Bijvoorbeeld wanneer stellingen hoger zijn dan 8500 mm.

Kijk hier om te zien of dat voor dit project ook geldt.

Zwaarlaststellingen

Naast de palletstellingen op onze website levert Friesland Magazijn zwaarlaststellingen. Het draagvermogen kan hierbij oplopen tot een staanderbelasting van 32.000 kg!


Uitgebreid assortiment


Deskundig en persoonlijk advies


Snelle levertijden


Vrijblijvende prijsopgave