index

Palletstelling

Voor pallet opslag heeft Friesland Magazijn verschillende soorten palletstellingen. Ons uitgangspunt is het volume en gewicht van uw goederen. De palletstellingen van Friesland Magazijn kunnen worden beschouwd als een ideale opslagmethode voor pallets.

Onze palletstelling is leverbaar voor verschillende draagkrachten. Op deze manier betaalt u alleen voor de draagkracht die u ook nodig heeft.

Draagkracht liggers per paar
500 – 6000 kg en alles daartussen.

Draagkracht staanders
5.000 – 30.000 kg.

Maximale hoogte
Ca 25 meter.

Bouwvergunning
In sommige gevallen is het nodig om een bouwvergunning aan te vragen voor de plaatsing van een magazijnstelling. Bijvoorbeeld wanneer stellingen hoger zijn dan 8500 mm.

Kijk hier om te zien of dat voor dit project ook geldt.

Budget Palletstellingen

Dit type palletstelling doet wat het moet doen voor een scherpe prijs. Het materiaal is wat lichter van gewicht waardoor de prijs ook interessant is. Voor magazijnen met niet veel verkeer / handelingen is dit type stelling een prima optie.

Degelijke palletstelling    

Degelijke palletstelling    
Het degelijke type palletstelling wordt vaak ingezet in magazijnen waar veel bewegingen zijn. Dit type stelling is van een degelijke kwaliteit en heeft hoge veiligheidsmarges. Door een groot aantal aanvangspunten van de liggers op de staanders wordt een stabiliteit gewaarborgd. Qua prijs ligt onze degelijke palletstelling iets hoger dan de budget palletstelling. Je krijgt dan wel dikker staal en een meer stabiele stelling.

Zware Palletstelling

Zwaar uitgevoerd, waardoor hufterproof ! Bij aanstoten door de lepels van heftrucks zal niet direct zichtbare en ontoelaatbare schade ontstaan. Reguliere palletstellingen zijn meestal gemaakt van 2 mm dik koudgewalst plaatstaal. Bij aanrijschade ontstaat hierbij vaak schade doordat het staal niet elastisch is. Dit type stelling is gemaakt van warmgewalste stalen profielen van een hoge kwaliteit.
Warmgewalst staal behoud zijn elasticiteit en knikt daardoor lang zo snel niet in.

Veldbelasting tot 32.500 kg !
Vakbelasting tot 6.000 kg.


Uitgebreid assortiment


Deskundig en persoonlijk advies


Snelle levertijden


Vrijblijvende prijsopgave