Nieuws

Artikel Kijk op het noorden.

๐—™๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐˜€๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐— ๐—ฎ๐—ด๐—ฎ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป: โ€˜๐—”๐—น๐˜€ ๐—น๐—ผ๐—ธ๐—ฎ๐—น๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ป๐—ฒ๐—ฟ ๐—ธ๐˜‚๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ท ๐˜€๐—ป๐—ฒ๐—น ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ปโ€™ – Dick-Jan Ganzevoort en zijn vrouw Mirjam zijn de drijvende krachten achter Friesland Magazijn. Het bedrijf maakte een mooie groei door en focust zich โ€“ vanuit een nieuw pand โ€“ nog steeds op de efficiรซnte inrichting van magazijnen.ย โ€œDe showroom is ons hashtag#magazijn. Het plaatje is mooi, klanten zien hier eigenlijk in een oogopslag de verschillende magazijnsystemen.”

Bekijk het hele artikel op: Lees verder op: https://lnkd.in/e6_Nf9uK

Bezoek wethouder.

Op donderdag 18 januari 2024 kregen wij bezoek van de Wethouder Economische zaken Bauke Dam en accountmanager Jaap Auke Rienstra van de gemeente Sรบdwest-Fryslรขn. Onder het genot van een kopje koffie hebben we informeel gesproken over verschillende themaโ€™s die ons bezighouden.

Waar leg je als onderneming bijvoorbeeld de focus qua klanten en werkgebied. Er zijn in onze regio relatief veel ondernemerskoppels en familiebedrijven met de uitdagingen รฉn kansen die daarbij horen. Veilig werken in het magazijn is ook zo’n item. Veel bedrijven weten bijvoorbeeld niet dat het keuren van magazijnstellingen verplicht is.

Ook het vinden, en houden van personeel is iets wat veel bedrijven bezighoud en dat is voor Friesland Magazijn niet anders. Het ondernemen met impact is een passie waar we nog lang niet over uitgesproken zijn!  We hebben dan ook afgesproken hier in de (nabije) toekomst een vervolg aan te geven. Als Friesland Magazijn streven wij onder andere naar duurzame relaties. Wij vinden het dan ook heel waardevol dat de beide heren de moeite en tijd hebben genomen kennis te nemen van onze ideeรซn hierover.


Uitgebreid assortiment


Deskundig en persoonlijk advies


Snelle levertijden


Vrijblijvende prijsopgave