Home   /   Zelf magazijnstellingen samenstellen   /   Palletstelling configureren

Palletstelling configureren

Stelling 1
*andere dieptes zijn eventueel in overleg mogelijk

Zelf een palletstelling samenstellen met Europese NEN-EN normen-serie? Bij ons kan dat!

Bent u op zoek naar efficiënte opslagoplossingen voor uw magazijn? Overweeg dan palletstellingen op maat, de hoeksteen van georganiseerde opslagruimtes. Bij het samenstellen van uw ideale magazijnconfiguratie, zijn palletstellingen van onschatbare waarde voor het maximaliseren van uw ruimte en het stroomlijnen van uw logistieke processen.

Waarom Kiezen voor Palletstellingen?

Palletstellingen bieden een kosteneffectieve en flexibele oplossing voor het opslaan van grote hoeveelheden goederen. Door verticaal te werken, maken palletstellingen optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in uw magazijn. Met hun modulaire ontwerp kunnen palletstellingen eenvoudig worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw bedrijf, of het nu gaat om het opslaan van pallets, dozen of andere goederen.

Maatwerk Palletstellingen Samenstellen

Het samenstellen van palletstellingen op maat begint met het begrijpen van uw opslagbehoeften en het optimaliseren van uw magazijnlay-out. Met onze intuïtieve palletstelling configurator kunt u eenvoudig uw ideale palletstellingen samenstellen, rekening houdend met factoren zoals afmetingen, belastbaarheid en lay-out.

Onze Palletstelling Configurator

Onze palletstelling configurator is ontworpen om het proces van palletstelling samenstellen moeiteloos te maken. Met slechts een paar klikken kunt u uw palletstellingen aanpassen aan de unieke specificaties van uw magazijn. Of u nu extra rekken wilt toevoegen, de hoogte wilt aanpassen, onze configurator biedt de tools en flexibiliteit die u nodig heeft om uw magazijnruimte te optimaliseren.

Optimaliseer Uw Magazijn met Palletstellingen Op Maat

Bespaar tijd, minimaliseer verspilling en maximaliseer de efficiëntie van uw magazijn met palletstellingen op maat. Begin vandaag nog met het samenstellen van uw droommagazijn en neem de eerste stap naar een geoptimaliseerde opslagruimte.

Palletstelling type “Degelijk

Onze palletstellingen zijn van Duits fabricaat en staan bekend om hun robuustheid. De palletstellingen voldoen aan de Europese NEN-EN normen-serie voor palletstellingen.

Modulair en robuust palletstelling

Dankzij de modulaire opbouw kunt u uw systeem eenvoudig uitbreiden. Uw maatwerkstellingen en -onderdelen kunt u altijd bijbestellen. En omdat de stellingen oersterk zijn en in goede conditie blijven, hebben ze een hoge restwaarde. Ook na een lange gebruiksduur!

palletstelling zelf samenstellen

Uitgebreid assortiment


Deskundig en persoonlijk advies


Snelle levertijden


Vrijblijvende prijsopgave