Magazijninrichter

Zoekt u een betrouwbare magazijninrichter die uw bedrijf efficiënt en doelgericht kan organiseren? Bij Friesland Magazijn begrijpen we dat een goed georganiseerd magazijn essentieel is voor het soepele verloop van uw logistieke processen. Wij zijn uw lokale partner voor hoogwaardige magazijninrichting op maat.

Friesland Magazijn is De full service magazijninrichter uit Sneek, Friesland voor heel Nederland!

Expert in het inrichten van magazijn!

Onze expert in het inrichten van magazijn

Onze ervaren experts staan klaar om uw magazijn optimaal in te richten, rekening houdend met uw specifieke behoeften en ruimte-eisen. Of het nu gaat om het maximaliseren van de opslagcapaciteit, het verbeteren van de orderpicking-efficiëntie of het implementeren van ergonomische werkstations, wij hebben de kennis en ervaring om uw magazijn naar een hoger niveau te tillen.

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan magazijnoplossingen, waaronder palletstellingen, legbordstellingen, grootvakstelling, draagarmstelling, magazijnstellingen op maat, en meer.

Ons team werkt nauw samen met u om een oplossing te creëren die niet alleen voldoet aan de huidige eisen van uw bedrijf, maar ook schaalbaar is voor toekomstige groei.

Wij streven ernaar om niet alleen functionele, maar ook esthetisch aantrekkelijke magazijnruimtes te creëren. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en moderne ontwerpen, zorgen we ervoor dat uw magazijn niet alleen efficiënt is, maar er ook professioneel uitziet.

Bekijk onze portfolio van voltooide projecten om te zien hoe we dit hebben bereikt.

Kies voor Friesland Magazijn als uw magazijninrichtingspartner in Friesland en profiteer van:

 • Deskundig advies op maat voor uw specifieke behoeften.
 • Kwalitatieve magazijnoplossingen die voldoen aan de hoogste normen.
 • Efficiënte en tijdige uitvoering van projecten.
 • Een lokale partner die betrokken is bij de gemeenschap en uw bedrijf begrijpt.

Vrijblijvend advies- en kennismakingsgesprek voor het inrichten van uw magazijn

Wil je meteen een snelle prijsindicatie of heb je dringende vragen? Bel ons nu direct voor directe hulp op 0515-521406. Als je meer diepgaand advies nodig hebt, staan wij klaar om onze kennis en expertise over magazijnindeling en -inrichting met je te delen tijdens een vrijblijvend advies- en kennismakingsgesprek. Plan dit gesprek nu op een moment dat jou het beste uitkomt, zodat we samen kunnen werken aan een oplossing die perfect aansluit bij jouw behoeften.

Twijfel je nog? Bekijk onze portfolio van afgeronde projecten, waarin ook complexe vraagstukken zijn aangepakt om het project te realiseren.

Vrijblijvend advies- en kennismakingsgesprek

Offerte aanvragen – Magazijninrichting
Contactgegevens
Aanvullende informatie

Veelgestelde vragen over magazijninrichting

 1. Wat zijn de kosten voor het inrichten van een magazijn?
 2. Wat zijn de voordelen van het investeren in een professionele magazijninrichting?
 3. Bij het inrichten van een magazijn, waar moet een magazijnstelling aan voldoen?

Wat zijn de kosten voor het inrichten van een magazijn?

Om de kosten voor uw specifieke magazijninrichting te bepalen, is het essentieel om een grondige evaluatie van uw behoeften en vereisten uit te voeren. Friesland Magazijn kan u helpen bij het analyseren van uw ruimte, het identificeren van de optimale oplossingen en het opstellen van een gedetailleerde offerte op maat. Vraag nu vrijblijvend offerte op maat!

Wat zijn de voordelen van het investeren in een professionele magazijninrichting?

Een goed ingericht magazijn kan uw operationele efficiëntie verbeteren, de productiviteit van uw werknemers verhogen, ruimte maximaliseren, en de veiligheid van uw magazijnomgeving verbeteren. Door te investeren in een professionele magazijninrichting kunt u uw bedrijf laten groeien en uw concurrentiepositie versterken.

Neem vandaag nog contact op met ons team van magazijninrichtingsexperts om uw behoeften te bespreken en een op maat gemaakte oplossing te ontvangen voor uw magazijninrichtingsproject. Wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw magazijndoelen!

Waar moet een magazijnstelling aan voldoen?

In Nederland moeten magazijnstellingen voldoen aan verschillende veiligheids- en kwaliteitsnormen om te zorgen voor een veilige werkomgeving en het beschermen van goederen. Hier zijn enkele belangrijke aspecten waaraan magazijnstellingen moeten voldoen:

 • Magazijnstellingen moeten stabiel zijn en voldoende draagvermogen hebben om het gewicht van opgeslagen goederen te kunnen dragen zonder instortingsgevaar;
 • De constructie van magazijnstellingen moet van hoogwaardige materialen zijn vervaardigd en stevig zijn gemonteerd volgens de voorschriften van de fabrikant;
 • Magazijnstellingen moeten voorzien zijn van passende veiligheidsvoorzieningen om het risico op ongevallen te minimaliseren;
 • Magazijnstellingen moeten zodanig worden geplaatst en ontworpen dat ze gemakkelijk toegankelijk zijn voor werknemers en geschikt zijn voor het gebruik van materieel zoals heftrucks en palletwagens;
 • Bij de keuze van materialen en constructie van magazijnstellingen moet rekening worden gehouden met brandveiligheidseisen;
 • Magazijnstellingen moeten regelmatig worden geïnspecteerd door gekwalificeerd personeel om eventuele gebreken of tekortkomingen te identificeren en te verhelpen;
 • Magazijnstellingen moeten voldoen aan relevante nationale en internationale normen en voorschriften;

Het is belangrijk dat magazijnbeheerders en eigenaars van magazijnstellingen zich bewust zijn van deze vereisten en ervoor zorgen dat hun magazijnstellingen aan alle geldende normen voldoen om een veilige en efficiënte werkomgeving te waarborgen. Voor meer informatie hierover lees dan onze artikel over magazijnstelling keuren.


Uitgebreid assortiment


Deskundig en persoonlijk advies


Snelle levertijden


Vrijblijvende prijsopgave