Home   /   Projecten   /   Magazijninrichting in het nieuwe pand van Avek Surhuisterveen voor palletopslag

Magazijninrichting in het nieuwe pand van Avek Surhuisterveen voor palletopslag

Avek maakt al sinds 1927 hoogwaardige bedden, boxsprings, matrassen en siraalbodems. In 2023 betrok deze mooie Friese onderneming haar prachtige nieuwe pand in Surhuisterveen. Als magazijninrichter hebben wij onze bijdrage mogen leveren aan de meest efficiënte indeling van het nieuwe magazijn voor palletopslag.  

Een mooie uitdaging aangezien er veel verschillende en afwijkende afmetingen van pallets in het magazijn zijn terug te vinden. Door middel van dubbel diepe palletstellingen is er nu voldoende ruimte voor de grote pallets.  Het gevaar van doorvallende pallets is getackeld door stalen gaasroorster aan te brengen. Dit verhoogt niet alleen aanzienlijk de veiligheid, maar biedt tevens de mogelijkheid om kleine pallets tussen de liggers te plaatsen.  Het resultaat van het nieuwe pand mag er zijn!

We wensen alle medewerkers van Avek veel succes en werkplezier in het mooie nieuwe onderkomen.

www.avek.nl

Bekijk het resultaat van het magazijninrichting van Avek Surhuisterveen voor palletopslag

Heb je hulp nodig bij het inrichten van jouw professionele magazijn?

Wij begrijpen dat elk magazijn uniek is en bieden daarom oplossingen die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften. Met onze expertise en ervaring in magazijninrichting kunnen we efficiënte en functionele oplossingen creëren die de productiviteit verhogen en de ruimte optimaliseren.

Ontdek de voordelen van een op maat gemaakte magazijninrichting met onze toonaangevende magazijninrichter-experts.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw magazijn transformeren naar een geoptimaliseerde werkomgeving die voldoet aan al jouw eisen en verwachtingen.

Of klik hier om meer over ons te weten te komen als specialist in magazijninrichting!
Bekijk andere succesvolle magazijninrichtingen op maat!Draagarmstellingen voor magazijninrichting bij Houthandel Sneek


Ontdek de optimale oplossing voor het opslaan van lange materialen bij Houthandel Sneek met ons geavanceerde Ohra Draagarmstellingen systeem. Dankzij de speciale dakoversteek constructie wordt het hout beschermd tegen schadelijke invloeden van zonlicht en regen. Een van de voornaamste voordelen van deze draagarmstellingen is de ingenieuze beweegbaarheid van de armen. […]

Lees verder ›


Magazijninrichting project Autocolor Fryslân

Ruimte-efficiënt en geoptimaliseerde opslag en beheer van materialen voor nieuwbouw Autocolor Fryslân


Autocolor Fryslân BV is dé toeleverancier voor de schadehersteller en industriële spuiterij! Wij delen graag dit referentieproject voor hun nieuwe pand in Joure. Autocolor Fryslan BV heeft de afgelopen jaren een indrukwekkende groei doorgemaakt, waardoor hun vestiging in Sneek te klein werd voor hun groeiende behoeften. Toen ze besloten om […]

Lees verder ›Uitgebreid assortiment


Deskundig en persoonlijk advies


Snelle levertijden


Vrijblijvende prijsopgave