Home   /   Projecten   /   Ruimte-efficiënt en geoptimaliseerde opslag en beheer van materialen voor nieuwbouw Autocolor Fryslân

Ruimte-efficiënt en geoptimaliseerde opslag en beheer van materialen voor nieuwbouw Autocolor Fryslân

Autocolor Fryslân BV is dé toeleverancier voor de schadehersteller en industriële spuiterij! Wij delen graag dit referentieproject voor hun nieuwe pand in Joure. Autocolor Fryslan BV heeft de afgelopen jaren een indrukwekkende groei doorgemaakt, waardoor hun vestiging in Sneek te klein werd voor hun groeiende behoeften. Toen ze besloten om een nieuw pand te bouwen, werden we gevraagd om onze expertise in te zetten voor de optimale inrichting van hun magazijn.

Voor ons was het een uitdaging die we graag aangingen. We geloven in een persoonlijke aanpak en klantgerichte oplossingen, en dat is wat we Autocolor Fryslan BV hebben kunnen bieden. Samen hebben we een uitgebalanceerde mix van verschillende magazijnstellingen ingezet die goed aansluit bij hun behoeften en werkwijze. Het resultaat is een magazijninrichting die niet alleen ruimte-efficiënt is, maar ook zorgt voor een geoptimaliseerde opslag en beheer van materialen.

Bij Friesland Magazijn BV staan onze kernwaarden centraal: we streven naar degelijkheid in onze materialen en leveren oplossingen die naadloos aansluiten bij de wensen van onze klanten. De samenwerking met Autocolor Fryslan BV heeft ons de mogelijkheid geboden om deze waarden in de praktijk te brengen en een resultaat te leveren waar we trots op zijn.

We willen Autocolor Fryslan BV bedanken voor het vertrouwen in onze expertise en kijken ernaar uit om ook in de toekomst samen te werken aan succesvolle projecten. Als u geïnteresseerd bent in onze diensten of meer wilt weten over deze samenwerking, neem dan gerust contact met ons op. Friesland Magazijn BV staat klaar om u van dienst te zijn en uw magazijnoptimalisatie te realiseren.

www.autocolorfryslan.nl

Bekijk het resultaat van het magazijninrichting voor Autocolor Fryslân. Ruimte-efficiënt en geoptimaliseerde opslag en beheer van materialen.

Heb je hulp nodig bij het inrichten van jouw professionele magazijn?

Wij begrijpen dat elk magazijn uniek is en bieden daarom oplossingen die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften. Met onze expertise en ervaring in magazijninrichting kunnen we efficiënte en functionele oplossingen creëren die de productiviteit verhogen en de ruimte optimaliseren.

Ontdek de voordelen van een op maat gemaakte magazijninrichting met onze toonaangevende magazijninrichter-experts.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw magazijn transformeren naar een geoptimaliseerde werkomgeving die voldoet aan al jouw eisen en verwachtingen.

Of klik hier om meer over ons te weten te komen als specialist in magazijninrichting!
Bekijk andere succesvolle magazijninrichtingen op maat!Draagarmstellingen voor magazijninrichting bij Houthandel Sneek


Ontdek de optimale oplossing voor het opslaan van lange materialen bij Houthandel Sneek met ons geavanceerde Ohra Draagarmstellingen systeem. Dankzij de speciale dakoversteek constructie wordt het hout beschermd tegen schadelijke invloeden van zonlicht en regen. Een van de voornaamste voordelen van deze draagarmstellingen is de ingenieuze beweegbaarheid van de armen. […]

Lees verder ›


avek-surhuisterverheen-magazijninrichting

Magazijninrichting in het nieuwe pand van Avek Surhuisterveen voor palletopslag


Avek maakt al sinds 1927 hoogwaardige bedden, boxsprings, matrassen en siraalbodems. In 2023 betrok deze mooie Friese onderneming haar prachtige nieuwe pand in Surhuisterveen. Als magazijninrichter hebben wij onze bijdrage mogen leveren aan de meest efficiënte indeling van het nieuwe magazijn voor palletopslag.   Een mooie uitdaging aangezien er veel […]

Lees verder ›Uitgebreid assortiment


Deskundig en persoonlijk advies


Snelle levertijden


Vrijblijvende prijsopgave