Home   /   Projecten   /   Nedinox – Oplossing voor opslag van afwijkende formaten en lengte van materialen

Nedinox – Oplossing voor opslag van afwijkende formaten en lengte van materialen

Onze klant Nedinox in Bolsward stelde ons de vraag of we wilden meedenken over een oplossing voor de opslag van hun verschillende materialen. Als specialisten in magazijninrichting nemen wij de uitdaging natuurlijk graag aan.

Nedinox is een gespecialiseerde groothandel met een breed assortiment van roestvast staal en aluminium producten. Met meer dan 20 jaar ervaring en een eigen transport netwerk een begrip in Nederland.

Vanwege de afwijkende formaten en lengte van de materialen lag de vloer van de hal behoorlijk vol. Aangezien er ook bewerkingen aan de materialen worden uitgevoerd konden niet zonder meer stellingen in de ruimte worden geplaatst. Er was 1 wand beschikbaar waar reeds een stelling was geplaatst. De stuks goederen moeten los met de hand en per stuk kunnen worden gepakt.

Het doel was om de hoogte van de wand optimaal te benutten. Er is gekozen voor een stelling op de begane grond voor grotere en zwaardere stuks goederen. Op deze stelling is een bordes aangebracht met legbordstellingen voor kleinere, lichtere goederen. Het bordes is bereikbaar met een stalen magazijntrap van 45 graden met aan twee zijden een leuning. Zowel de trap als de leuning en de constructie voldoen natuurlijk aan de eisen van het bouwbesluit.

Bekijk het resultaat van de magazijninrichting opslag van materialen met afwijkende formaten en lengtes.

Heb je hulp nodig bij het inrichten van jouw professionele magazijn?

Wij begrijpen dat elk magazijn uniek is en bieden daarom oplossingen die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften. Met onze expertise en ervaring in magazijninrichting kunnen we efficiënte en functionele oplossingen creëren die de productiviteit verhogen en de ruimte optimaliseren.

Ontdek de voordelen van een op maat gemaakte magazijninrichting met onze toonaangevende magazijninrichter-experts.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw magazijn transformeren naar een geoptimaliseerde werkomgeving die voldoet aan al jouw eisen en verwachtingen.

Of klik hier om meer over ons te weten te komen als specialist in magazijninrichting!
Bekijk andere succesvolle magazijninrichtingen op maat!Draagarmstellingen voor magazijninrichting bij Houthandel Sneek


Ontdek de optimale oplossing voor het opslaan van lange materialen bij Houthandel Sneek met ons geavanceerde Ohra Draagarmstellingen systeem. Dankzij de speciale dakoversteek constructie wordt het hout beschermd tegen schadelijke invloeden van zonlicht en regen. Een van de voornaamste voordelen van deze draagarmstellingen is de ingenieuze beweegbaarheid van de armen. […]

Lees verder ›


Magazijninrichting project Autocolor Fryslân

Ruimte-efficiënt en geoptimaliseerde opslag en beheer van materialen voor nieuwbouw Autocolor Fryslân


Autocolor Fryslân BV is dé toeleverancier voor de schadehersteller en industriële spuiterij! Wij delen graag dit referentieproject voor hun nieuwe pand in Joure. Autocolor Fryslan BV heeft de afgelopen jaren een indrukwekkende groei doorgemaakt, waardoor hun vestiging in Sneek te klein werd voor hun groeiende behoeften. Toen ze besloten om […]

Lees verder ›Uitgebreid assortiment


Deskundig en persoonlijk advies


Snelle levertijden


Vrijblijvende prijsopgave