Home   /   Projecten   /   Opslag van stalen kratten en zware rollen voor Spinder Dairy Housing Concepts

Opslag van stalen kratten en zware rollen voor Spinder Dairy Housing Concepts

Wij zijn trots dat Friesland Magazijn BV als magazijninrichter specialist de magazijninrichting van de nieuwe hoofdvestiging in Drachten heeft mogen verzorgen. Voor de opslag van stalen kratten is gekozen voor palletstellingen om de hoogte van het pand maximaal te gebruiken. Er was sprake van een enkelzijde palletstelling in het midden van de ruimte. Volgens de geldende normen, hebben we de stelling voorzien van een stalen doorvalbeveiliging.

Voor efficiënte opslag van zeer zware rollen rubber zijn dubbeldiepe palletstellingen geplaatst. De kleinere onderdelen zijn opgeslagen in legbordstellingen en grootvakstellingen.

Spinder Dairy Housing Concepts is een grote speler in stalinrichting. Sinds 1973 worden slimme en betrouwbare oplossingen voor de huisvesting en verzorging van melkkooien gerealiseerd. Doelstelling daarbij is het stimuleren van het comfort van de boer én de koeien. De producten worden ontworpen en gefabriceerd in Drachten. De stalinrichtingsconcepten worden toegepast in heel Europa en daarbuiten.

Bekijk het resultaat van de geoptimaliseerde opslag van stalen kratten en zware rollen voor Spinder Dairy Housing Concepts

Heb je hulp nodig bij het inrichten van jouw professionele magazijn?

Wij begrijpen dat elk magazijn uniek is en bieden daarom oplossingen die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften. Met onze expertise en ervaring in magazijninrichting kunnen we efficiënte en functionele oplossingen creëren die de productiviteit verhogen en de ruimte optimaliseren.

Ontdek de voordelen van een op maat gemaakte magazijninrichting met onze toonaangevende magazijninrichter-experts.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw magazijn transformeren naar een geoptimaliseerde werkomgeving die voldoet aan al jouw eisen en verwachtingen.

Of klik hier om meer over ons te weten te komen als specialist in magazijninrichting!
Bekijk andere succesvolle magazijninrichtingen op maat!Magazijninrichting Avek Surhuisterveen


Avek maakt al sinds 1927 hoogwaardige bedden, boxsprings, matrassen en siraalbodems.In 2023 betrok deze mooie Friese onderneming haar prachtige nieuwe pand in Surhuisterveen.Als magazijninrichter hebben wij onze bijdrage mogen leveren aan de meest efficiënte indeling van het nieuwe magazijn voor palletopslag.  Een mooie uitdaging aangezien er veel verschillende en afwijkende […]

Lees verder ›


magazijninrichting op maat - Lely Center

Uitbreiding van opslagruimte en werkplekken van Lely Center met kleur op maat!


Stap binnen in de gloednieuwe en schitterend vormgegeven vestiging van Lely Center in Heerenveen, die in 2024 haar deuren hebben geopend. Met hun voortdurende groei, was er een dringende behoefte aan uitbreiding van opslagruimte en werkplekken. Bij Friesland Magazijn BV zijn we als magazijninrichting specialist betrokken geweest bij het ontwerpproces, […]

Lees verder ›Uitgebreid assortiment


Deskundig en persoonlijk advies


Snelle levertijden


Vrijblijvende prijsopgave