Home   /   Projecten   /   Uitbreiding van opslagruimte en werkplekken van Lely Center met kleur op maat!

Uitbreiding van opslagruimte en werkplekken van Lely Center met kleur op maat!

Stap binnen in de gloednieuwe en schitterend vormgegeven vestiging van Lely Center in Heerenveen, die in 2024 haar deuren hebben geopend. Met hun voortdurende groei, was er een dringende behoefte aan uitbreiding van opslagruimte en werkplekken.

Bij Friesland Magazijn BV zijn we als magazijninrichting specialist betrokken geweest bij het ontwerpproces, waarbij we hebben meegedacht over diverse logistieke uitdagingen. Voor de opslag van pallets hebben we bijvoorbeeld speciale palletstellingen geleverd, die perfect passen bij de kenmerkende rode kleur van Lely. En het beste is: we bieden deze palletstellingen zonder extra kosten aan in verschillende kleuren naar keuze.

Naast het opslaan van pallets, was ook behoefte aan een efficiënte oplossing voor het bewaren van kleine stukgoederen. Daarom hebben we legbordstellingen geleverd, compleet met opzetranden en verdeelschotten, en elk legbord is uitgerust met kunststof etikethouders. In overleg met Lely hebben we passende prints toegevoegd aan de kopse kanten van de stellingen.

Voor grotere stuksgoederen en zwaardere dozen hebben we grootvakstellingen geïnstalleerd, zodat alles overzichtelijk en veilig kan worden opgeborgen.

De geleverde balie is voorzien van ladekasten met afsluitbare lades voor extra gemak en veiligheid. En om nog dichter bij de balie te kunnen staan, zijn de ladekasten op sokkels geplaatst.

We zijn trots op het eindresultaat en we wensen de mensen van Lely Center Heerenveen veel werkplezier in dit prachtige nieuwe pand!

Bekijk het resultaat van de uitbreiding van opslagruimte en werkplekken van Lely Center met kleur op maat

Heb je hulp nodig bij het inrichten van jouw professionele magazijn?

Wij begrijpen dat elk magazijn uniek is en bieden daarom oplossingen die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften. Met onze expertise en ervaring in magazijninrichting kunnen we efficiënte en functionele oplossingen creëren die de productiviteit verhogen en de ruimte optimaliseren.

Ontdek de voordelen van een op maat gemaakte magazijninrichting met onze toonaangevende magazijninrichter-experts.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw magazijn transformeren naar een geoptimaliseerde werkomgeving die voldoet aan al jouw eisen en verwachtingen.

Of klik hier om meer over ons te weten te komen als specialist in magazijninrichting!
Bekijk andere succesvolle magazijninrichtingen op maat!Magazijninrichting Avek Surhuisterveen


Avek maakt al sinds 1927 hoogwaardige bedden, boxsprings, matrassen en siraalbodems.In 2023 betrok deze mooie Friese onderneming haar prachtige nieuwe pand in Surhuisterveen.Als magazijninrichter hebben wij onze bijdrage mogen leveren aan de meest efficiënte indeling van het nieuwe magazijn voor palletopslag.  Een mooie uitdaging aangezien er veel verschillende en afwijkende […]

Lees verder ›


Magazijninrichting op maat - Nedinox

Nedinox – Oplossing voor opslag van afwijkende formaten en lengte van materialen


Onze klant Nedinox in Bolsward stelde ons de vraag of we wilden meedenken over een oplossing voor de opslag van hun verschillende materialen. Als specialisten in magazijninrichting nemen wij de uitdaging natuurlijk graag aan. Nedinox is een gespecialiseerde groothandel met een breed assortiment van roestvast staal en aluminium producten. Met […]

Lees verder ›Uitgebreid assortiment


Deskundig en persoonlijk advies


Snelle levertijden


Vrijblijvende prijsopgave